top of page

tor. 15. nov.

|

Dattera til Hagen

Silent Disco Club // Dattera til Hagen // Torsdag 15. November

Vi ligger ikke på latsiden og også denne uka slipper vi løs platerytterene hos legendariske Dattera til Hagen.

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Silent Disco Club // Dattera til Hagen // Torsdag 15. November

Time & Location

15. nov. 2018, 22:00 – 16. nov. 2018, 03:00

Dattera til Hagen, Grønland 10, 0188 Oslo, Norge

About The Event

Vi ligger ikke på latsiden og også denne uka slipper vi løs platerytterene hos legendariske Dattera til Hagen.

Silent disco betyr som regel timevis med dansing, skamløse hits og evig lange køer. Konseptet som allerede har eksistert noen år i blant annet USA og flere storbyer i Europa har de siste årene også tatt helt av i Bergen. Nå skjer det endelig i OSLO ❤️

Konseptet er såre enkelt og sinnsykt morro!

Alle får utdelt et headset utstyrt med 3 forskjellige kanaler hvor man kan velge mellom 3 forskjellige live DJs. Fargen på lyset fra headsettene indikerer hvilken av DJene man hører på og på den måten unngår man å drite seg ut ved å danse til Backstreet Boys når drømmedama hører på Beyoncé.

Now silence. It´s disco time!

Hvor: Dattera til Hagen Når: 15. november CC: 100,- ID: 20 år

DJs:

JULIE GRØNN Det begynner å bli en del år siden sist Julie spilte i Oslo, den gang hovedsakelig på legendariske Fisk & Vilt (R.I.P) og som den ene halvdelen av DJ-duoen Ung Kropp (R.I.P). De siste fem årene har hun bodd og spilt i København, men er nå hjemvendt fra den Sjællandske favn, og gleder seg til å fylle dansegulvet og fucke opp din torsdag!

Julie lover R&B anno ca. 2000-2004, og bangers av nyere årgang. Det blir ikke særlig hipt. Men det blir jævlig fett!

SpHellemann Håkon Hellemann eller SpHellemann, som vi også kjenner han som, er en Bergensbasert DJ som nå har flyttet til hovedstaden for å leverer gode vibber. Han har de siste årene gjort alt i fra små og store klubber, festivaler og events. Han sp(h)eller alt i fra tunge bass beats til hip hop og gamle slagere.

I tillegg blir det en tredje kanal som skal servere oss alt i fra disco til funk, bangers, old-school hip hop, svisker og andre snurrepiperier.

Share This Event

bottom of page