top of page

tor. 26. sep.

|

Arbeideren Kulturhus

Silent Disco Club // Høstscena Ålesund // Torsdag 26. September

Silent Disco Club under lysekrona på Arbeideren!

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Silent Disco Club // Høstscena Ålesund // Torsdag 26. September

Time & Location

26. sep. 2019, 22:30 – 27. sep. 2019, 22:00

Arbeideren Kulturhus, Lorkenesgata 2, 6002 Ålesund, Norge

About The Event

Silent Disco Club under lysekrona på Arbeideren!

Etter å ha skapt noen helt elleville klubbkvelder siden de inntok hovedstaden i fjor høst, med utsolgte gigs og dansebonanza på både SALT, Kulturhuset og Dattera til Hagen er Silent Disco Club kommet for å bli.

På «Silent Disco Club» kan man forvente seg en salig blanding av svette 80-talls låter, pop-perler fra det deilige 90-tallet, hip-hop og R&B, nye og gamle bangers, remixer, mash-ups, svisker og andre snurrepiperier.

Det blir garantert dansestemning og skamløs allsang når Silent Disco Club inviterer til fest og noen ganger kan det nesten bli litt for skamløst, men bare nesten. For når dansegulvet koker og det synges og danses til 3 forskjellige låter samtidig er det uansett ingen som har tid til å skamme seg. Da har man det bare steike artig!

Silent Disco Club fungerer slik at alle gjestene får utdelt hvert sitt trådløse headset hvor man kan velge i mellom 3 forskjellige kanaler. Fargen på lyset fra headsettene indikerer hvilken av DJene man hører på og på den måten unngår man å drite seg ut ved å danse til Backstreet Boys når drømmedama hører på Beyoncé.

Arrangementet er gratis!

Share This Event

bottom of page