top of page

fre. 26. apr.

|

Larris Scene

Silent Disco Club // Larris Scene // 26. April

Denne gangen er Silent Disco Club på Larris Scene de skal få det til å koke!

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Silent Disco Club // Larris Scene // 26. April

Time & Location

26. apr. 2019, 22:00 – 27. apr. 2019, 02:15

Larris Scene, Storehagen 2, 6800 Førde, Norge

About The Event

Siden Silent Disco Club inntok hovedstaden i fjor høst har de arrangert flere legendariske klubbkvelder i Oslo som blant annet har resultert i en magisk dansebonanza på SALT og utsolgte gigs på Kulturhuset og Dattera til Hagen.

Denne gangen er det på Larris Scene de skal få det til å koke!😻

Silent disco er konseptet som den siste tiden har tatt verden med storm og som omtrent har blitt et synonym for dansing, skamløse hits og evig god stemning.

På «Silent Disco Club» kan du forvente deg en salig blanding av svette 80-talls låter, pop-perler fra det deilige 90-tallet, hip-hop og R&B, nye og gamle bangers, remixer, mash-ups, svisker og andre snurrepiperier.

Now silence, it´s disco time! 🎧

Billettsalget starter 14.03, kl. 09:00. Forhåndssalg: 149,- I døra: 199,- Student: 99,- (Alle priser er inkl. avgift) ID: 18 år

Treng du overnatting ? Alle som skal på konsert hjå oss får 10% rabatt på overnatting. Bruk bookingkode D000042034 . Link til web : https://www.scandichotels.no/hotell/norge/forde/scandic-sunnfjord-hotel-og-spa   For bestilling av middag/spa osv kontakt oss på tlf 578 34000 // mail : sunnfjord@scandichotels.com

DJs: BURGERFLIPPER Burgerflipper spiller låter som er omtrent like guilty som en quarter pounder meny og om du lurer på hva definisjonen på skamløst er kan det være lurt å sjekke ut kanalen hans. Det blir både 90- og tidlig 2000-talls hits, remixer og diverse mash-ups.    Ba da ba ba ba i'm lovin it!

KESS VON KAOS Når Kess von Kaos aka dronningen av pop snører på seg rulleskøytene og trykker "play" på walkmanen sin oppstår det et deilig musikalsk kaos i ørene hennes. Endelig har vi funnet løsningen som gjør at også alle oss andre får ta del i moroa. Dette blir spinnvilt!

WILLY JAM JAM «Willy Jam Jam er en hviterussisk-norsk musiker, sanger, komponist og skuespiller. Han ble kjent i offentligheten da han i 2006 vant talentkonkurransen Kjempesjansen på NRK. I 2009 sto han for Norges tredje seier i den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix med sangen Fairytale. "

Neeeeeida, men han spiller urbant og jævlig fett! Eller som han kanskje ville sagt det "That's my jam".

Share This Event

bottom of page