top of page

lør. 09. mar.

|

Prindsen Hage

Silent Disco Club on ice // Prindsen hage // Lørdag 09. Mars

Det er duket for discostemning i Prindsen hage, men ikke hvilken som helst vanlig type disco: Vi kjører nemlig Silent Disco Club on ice!

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Silent Disco Club on ice // Prindsen hage // Lørdag 09. Mars

Time & Location

09. mar. 2019, 12:00 – 15:00

Prindsen Hage, Chr. Krohgs gate 15, 0186 Oslo, Norge

About The Event

Det er duket for discostemning i Prindsen hage, men ikke hvilken som helst vanlig type disco: Vi kjører nemlig silent disco on ice!

Silent disco er såre enkelt og sinnsykt moro; et konsept som har tatt verden med storm og omtrent blitt et synonym for dansing, skamløse hits og evig god stemning - nå på is med skøyter på beina!

Alle får utdelt et headset utstyrt med 3 forskjellige kanaler hvor man igjen kan velge mellom 3 forskjellige DJs. I tillegg har hver kanal en egen farge som vises på headsettene og på den måten ser du hvilken kanal vennene dine hører på.

Enten du er en sånn med balanse som tar piruetter eller har tilsvarende smidighet som et kjøleskap lover vi at dette blir moro! Du kan forvente deg en salig blanding av svette 80-tallslåter, pop-perler fra det deilige 90-tallet, hip hop, R&B, nye og gamle bangers, remixer, mash-ups, svisker og andre snurrepiperier.

Blir du kald på tottelottene etterhvert? Varm deg i lavvoen under tindrende lyslenker på glovarm toddy.

Arrangementet passer for både barn og voksne, men vi ber alle om å ta hensyn til hverandre ute på glatta.

NOW SILENCE - IT'S DISCOTIME!

Gratis inngang // Vi har et lite utvalg skøyter til gratis utlån, men kan ikke garantere for tilgjengelighet // Barn kommer inn i følge med voksne // Servering i oppvarmet telt // 

Share This Event

bottom of page