top of page

fre. 22. feb.

|

SALT art & music

Silent Disco Club // SALT // Fredag 22. Mars

Denne fredagen er det på SALT vi skal få det til å koke!

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Silent Disco Club // SALT // Fredag 22. Mars

Time & Location

22. feb. 2019, 22:00 – 23. feb. 2019, 03:00

SALT art & music, Langkaia 1, 0150 Oslo, Norge

About The Event

Silent disco er konseptet som har tatt verden med storm og som omtrent har blitt et synonym for dansing, skamløse hits og evig god stemning.

"Siden vi inntok hovedstaden i fjor høst har vi arrangert flere legendariske klubbkvelder som blant annet har resultert i en magisk dansebonanza i kjelleren på Oslo Camping og to utsolgte gigs på både Kulturhuset og Dattera til Hagen.

Denne fredagen er det på SALT vi skal få det til å koke!

På «Silent Disco Club» kan du forvente deg en salig blanding av svette 80-talls låter, pop-perler fra det deilige 90-tallet, hip-hop og R&B, nye og gamle bangers, remixer, mash-ups, svisker og andre snurrepiperier.

Vi eier nemlig ingen skam og noen ganger kan det nesten bli litt for skamløst, men bare nesten. For når dansegulvet koker og det danses til 3 forskjellige låter samtidig er det uansett ingen som har tid til å skamme seg. Da har vi det bare jævlig, jævlig gøy!

Now silence, it´s disco time!"

Forhåndssalg: 100,- + avgift I døra: 150,- + avgift ID: 20 år

Husk å kjøpe billett på forhånd - det er nemlig dyrere i døra!

DJs: KESS VON KAOS Når Kess von Kaos aka dronningen av K-Pop snører på seg rulleskøytene og trykker "play" på walkmanen sin oppstår det et deilig musikalsk kaos i ørene hennes. Endelig har vi funnet løsningen som gjør at også alle oss andre får ta del i moroa. Dette blir spinnvilt!

WILLY JAM JAM «Willy Jam Jam er en hviterussisk-norsk musiker, sanger, komponist og skuespiller. Han ble kjent i offentligheten da han i 2006 vant talentkonkurransen Kjempesjansen på NRK. I 2009 sto han for Norges tredje seier i den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix med sangen Fairytale. "

Neeeeeida, men han spiller urbant og jævlig fett! Eller som han kanskje ville sagt det "That's my jam".

BURGERFLIPPER Burgerflipper spiller låter som er omtrent like guilty som en quarter pounder meny og om du lurer på hva definisjonen på skamløst er kan det være lurt å sjekke ut kanalen hans. Det blir både 90- og tidlig 2000-talls hits, remixer og diverse mash-ups.    Ba da ba ba ba i'm lovin it!

Share This Event

bottom of page