top of page

lør. 08. jun.

|

SALT art & music

Silent Disco Club // SALT // LØRDAG 08. Juni

SALT fyrer opp båltønnene og vi legger opp til skikkelig festivalvibber når vi arrangerer sommerens første Silent Disco Club ute på SALT.

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Silent Disco Club // SALT // LØRDAG 08. Juni

Time & Location

08. jun. 2019, 22:30 – 09. jun. 2019, 03:00

SALT art & music, Langkaia 1, 0150 Oslo, Norge

About The Event

SALT fyrer opp båltønnene og vi legger opp til skikkelig festivalvibber når vi arrangerer sommerens første Silent Disco Club ute på SALT ☀️⛱️ (Ved dårlig vær trekker vi inn i Bazaar!)

"Siden vi inntok hovedstaden i fjor høst har vi arrangert flere legendariske klubbkvelder som blant annet har resultert i en magisk dansebonanza i kjelleren på Oslo Camping og utsolgte gigs på både Kulturhuset og Dattera til Hagen. I det siste er det på SALT vi har fått det til å koke.

På «Silent Disco Club» kan du forvente deg en salig blanding av svette 80-talls låter, pop-perler fra det deilige 90-tallet, hip-hop og R&B, nye og gamle bangers, remixer, mash-ups, svisker og andre snurrepiperier!"

Forhåndssalg: 150,- (ink.avg) I døra: 200,- ID: 20 år

NB: Selv om man kjøper billetter på forhånd har man dessverre ingen fortrinnsrett i køen, men man er man sikret inngang og sparer spenn 😉

For å forhindre tyveri av headset må du ved skanning/kjøp av billett registrere deg på et iPad-system ved å taste inn telefonnummeret ditt og swipe bankkortet ditt. Som et depositum blir det så gjort en reservasjon på kortet, men dette blir kun trukket om headsettet ikke leveres tilbake etter bruk.

Vi anbefaler derfor å komme tidlig for å slippe kø!

Share This Event

bottom of page