top of page

fre. 06. des.

|

Youngs Oslo

Silent Disco Club // Youngs Nede // Fredag 06. Desember

Etter tre knallutsolgte runder med Silent Disco Club på Youngs er vi nå klare for fjerde runde av hodetelefondisco den 6. desember. Dørene åpner 22.00. Klubbstart 23.00. Aldersgrense 20 år.

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Silent Disco Club // Youngs Nede // Fredag 06. Desember

Time & Location

06. des. 2019, 23:00 – 07. des. 2019, 03:00

Youngs Oslo, Youngstorget 3, 0181 Oslo, Norge

About The Event

  Silent Disco Club Fredag 06. desember

--- 

Billetter til Silent Disco Club finner du hos Ticketmaster http://bit.ly/youngs-billetter

--- 

SILENT DISCO CLUB 

Etter tre knallutsolgte runder med Silent Disco Club på Youngs er vi nå klare for fjerde runde av hodetelefondisco den 6. desember. 

   

På «Silent Disco Club» kan man forvente seg en salig blanding av svette 80-talls låter, pop-perler fra det deilige 90-tallet, hip-hop og R&B, nye og gamle bangers, remixer, mash-ups, svisker og andre snurrepiperier. Det blir garantert dansestemning og skamløs allsang når Silent Disco Club inviterer til fest, og det er muligens ingenting som slår et dansegulv som koker når det synges og danses til 3 forskjellige låter samtidig! Konseptet silent disco fungerer slik at alle gjestene får utdelt hvert sitt trådløse headset hvor man kan velge i mellom 3 forskjellige kanaler. Fargen på lyset fra headsettene indikerer hvilken av DJene man hører på og på den måten unngår man å drite seg ut ved å danse til Backstreet Boys når drømmedama hører på Beyoncé.» 

   

Youngs Nede 

Dørene åpner 22.00 

Klubbstart 23.00 

Aldersgrense 20 år

Share This Event

bottom of page