top of page

tor. 24. okt.

|

Kulturhuset

Utsolgt!! Silent Disco Club // Kulturhuset Oslo // Onsdag 24. Oktober

Silent Disco Club på Kulturhuset!

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Utsolgt!! Silent Disco Club // Kulturhuset Oslo // Onsdag 24. Oktober
Utsolgt!! Silent Disco Club // Kulturhuset Oslo // Onsdag 24. Oktober

Time & Location

24. okt. 2019, 21:00 – 25. okt. 2019, 03:00

Kulturhuset, Youngs gate 6, 0181 Oslo, Norge

About The Event

Silent disco betyr som regel timevis med dansing, skamløse hits og evig lange køer. Konseptet som allerede har eksistert noen år i blant annet USA og flere storbyer i Europa har de siste årene også tatt helt av i Bergen. Nå skjer det endelig i OSLO ❤️

Konseptet er såre enkelt og sinnsykt morro!

Alle får utdelt et headset utstyrt med 3 forskjellige kanaler hvor man kan velge mellom 3 forskjellige live DJs. Fargen på lyset fra headsettene indikerer hvilken av DJene man hører på og på den måten unngår man å drite seg ut ved å danse til Backstreet Boys når drømmedama hører på Madonna.

Now silence. It´s disco time!

Hvor: Kulturhuset Når: 21:00 CC: 100,- ID: 20 år

DJs:

JULIE GRØNN Det begynner å bli en del år siden sist Julie spilte i Oslo, den gang hovedsakelig på legendariske Fisk & Vilt (R.I.P) og som den ene halvdelen av DJ-duoen Ung Kropp (R.I.P). De siste fem årene har hun bodd og spilt i København, men er nå hjemvendt fra den Sjællandske favn, og gleder seg til å fylle dansegulvet og fucke opp din torsdag!

Julie lover R&B anno ca. 2000-2004, og bangers av nyere årgang. Det blir ikke særlig hipt. Men det blir jævlig fett!

FAIA For de som måtte ønske det litt hardere møt discoens techno DJ! Faia elsker å stå bak miksebordet og startet å snurre skiver allerede i 2009. Hun har spilt i hver eneste krik og krok av Oslo, særlig hvor house og techno blir pumpet ut over høyttaleranlegget. Av utesteder kan man nevne The Villa, Jæger, Blå, Elefant, Fisk & Vilt (RIP), Fugazi og mange, mange fler!

Hun har også gjort festivaler i inn- og utland. Tidligere i år gjestet hun både Hjertøya- og Tahiti-festivalen på nordvestlandet, samt en opptreden på den berykta hovedscenen til Stroga Festival i Tyskland. Nå skal hun få danseføttene til å spinne på første utgave av Silent Disco Club!

SpHellemann Håkon Hellemann eller SpHellemann, som vi også kjenner han som, er en Bergensbasert DJ som nå har flyttet til hovedstaden for å leverer gode vibber. Han har de siste årene gjort alt i fra små og store klubber, festivaler, events og andre snurrepiperier. Han sp(h)eller alt i fra tunge bass beats til hip hop og gamle slagere.

Sammen med Julie Grønn utgjør SpHellemann kveldens mer kommersielle alibi og det forventes heftig kniving om hvem som får spille de største sviskene!

Vi gleder oss!

Share This Event

bottom of page