top of page

lør. 23. mar.

|

SALT art & music

UTSOLGT! Silent Disco Club // SALT // 23. Mars

Gjør dere klare for et gjensyn med Silent Disco Club på SALT art & music!

Registreringen er lukket
Se andre eventer
UTSOLGT! Silent Disco Club // SALT // 23. Mars
UTSOLGT! Silent Disco Club // SALT // 23. Mars

Time & Location

23. mar. 2019, 22:30 – 24. mar. 2019, 03:00

SALT art & music, Langkaia 1, 0150 Oslo, Norge

About The Event

Etter helt ellevill stemning forrige gang, har vi ikke noe annet valg enn å gjenta suksessen! Gjør dere klare for et gjensyn med Silent Disco Club på SALT art & music!

Silent disco er konseptet som har tatt verden med storm og som omtrent har blitt et synonym for dansing, skamløse hits og evig god stemning.

"Siden vi inntok hovedstaden i fjor høst har vi arrangert flere legendariske klubbkvelder som blant annet har resultert i en magisk dansebonanza i kjelleren på Oslo Camping og to utsolgte gigs på både Kulturhuset og Dattera til Hagen. Nå skal det koke på SALT for andre gang!

På «Silent Disco Club» kan du forvente deg en salig blanding av svette 80-talls låter, pop-perler fra det deilige 90-tallet, hip-hop og R&B, nye og gamle bangers, remixer, mash-ups, svisker og andre snurrepiperier.

Vi eier nemlig ingen skam og noen ganger kan det nesten bli litt for skamløst, men bare nesten. For når dansegulvet koker og det danses til 3 forskjellige låter samtidig er det uansett ingen som har tid til å skamme seg. Da har vi det bare jævlig, jævlig gøy!

Now silence, it´s disco time!"

Forhåndssalg: 150,- (ink.avg) I døra: 180,- (ink. avg) ID: 20 år

Husk å kjøpe billett på forhånd - så er du sikret inngang og sparer spenn

Share This Event

bottom of page